Saturday, June 19, 2010

World Cup


Piala dunia..Perlawanan bola antarabangsa yg x asing lagi..Tahun ni dah bpe kali dah World Cup.. Tapi aku x tau ar,kemeriahan dier x dpt rase ar stakat nih..Memang tahun nih bosan ar..Stakat ni ar..Aku rase sepanjang kelahiran aku nih,Piala Dunia plg best mase WC 2002 kat korea/jepun..Mase tu aku sanggup ponteng skola agama coz nak tgk England lwn Brazil..Mcm bangang pun ader rase nyer..Tapi malang nyer tahun nih,walaupun aku tgk stiap perlawanan. Tapi mcm x berbaloi ar aku dok ngadap tv..Buang mase ngn buang letrik jer..Sian bpak aku kne bayar bil letrik..NI sumer salah WC.. Aku nyer team Spain ngn England..HAmpeh..Xley harap langsung..Pastu baru aku nak sokong Germen,tpi kalah lak ari tu..X jadi plak..Skang aku sokong Holand lak (kesah ape aku nak sokong bpe byk negara) Aku harap ar,game2 lps nih x lah bosan mcm game2 lps..Aku nak fun,,Mkin aku tgk,mkin tension aku..

p/s tgk sukma lagi best..
p/s1 rindu<3

4 comments:

Hirzie said...

eherm german boleh pegi lagi yer....

botol said...

haha..kiter tgk je lah ye..haha

thaleqfatihah said...

(^__^)

botol said...

(^_-)