Saturday, June 19, 2010

Hari ini ari bapa ker??


Yes..korang tau ke hari bapa bler hah??hah??ckap..korang dah wish happy Father's day dah kat bpak tersayang..??Korang ni ape nak jdi..kecik ati bpak korang..Dye org tu walaupun tegas,tpi nak gak kadang2 anak die wish happy father's day...Mother's day sambut,father's day x..Ape nak jdi ntah...Aku pun x terkecuali..haha..Aku baru tau kot Hari bapa ari nih...Ek??bkn smlm ker?? Lantak ar..hua3..Ntah lah...Bgi aku mcm ssh gler nak wish bpak aku Happy father's day. xtau naper..korang tau nper x??Tpi x tau lah..Biar aku wish kat cni je lah..Harap bpak aku bace blog aku..Xkesah lah thn dpn ke,bler ke..Msti dier terharu gler lah..hehe
_________________________________________________

Dengan ini,saya,Muhammad Faiz Asyraf Bin Bahrudin,
ingin mengucap kan Selamat Hari Bapa kepada abah aku tercinta,
Bahrudin Bin Abdul WAhab..
Terima kasih kerana jaga faiz drri lahir sampai ke besar gini..
Mintak maaf klo x jdi anak yg baik slama nih..
Faiz akan cube ubah sikap nih..
InsyaAllah..
Smoge abah panjang umur dan di murah kan rezki...
Faiz akan jadi anak yang baik lpas nih..
Terima kasih abah...
_____________________________________________________

7 comments:

aDyLLa OmaR said...

selamat ari bapa utk ayah ko juge~
=)

botol said...

time kasih =)
nah amek no bpak aku..haha

amin said...

like!!!

happy father's day

botol said...

time kasih
thnx!!

thaleqfatihah said...

happy father's day en bahrudin n en ramli :)

botol said...

sweet besan....
hahaha

Hirzie said...

pakcik anak pacik ni nakai la x tau nak nabaq...duk lari sana sini pening cek duk jaga dia kat u nih...hahaha