Friday, May 21, 2010

sOAlAn


Sila buat karangan bertulis pengalaman anda yang paling tidak dapat di lupa kan semasa cuti semester yang lepas. Karangan anda hendak lah mempunyai butir-butir yang lengkap seperti nama, alamat tempat dan tarikh. Jika anda hendak markah lebih, anda hendak lah menulis peribahasa di setiap perenggan. 'Short Form' adalah di harus kan tetapi tidak wajib. Karangan hendak lah melebihi 13 helai kertas mahjong. Sila hantar selewat-lewat nya bulan depan. Jika karangan ini di hantar kan dalam masa minggu ni, markah tambahan lah anda dapat. Jangan meniru, jika anda di dapati meniru, hukuman akan di kena kan. Harap maklum.

4 comments:

dot said...

tunggu karangan dari aku ye.. hahah kalau karangan aku best.. ko nak kasi hadiah ape?? haha

botol said...

haha...adiah ape nak?aku bgi bulu kaki aku ar..
mhal kot..bru turun dari tahan..ahah

dot said...

eii... tak berselera aku,, hahha org tertentu je selera ngan bulu kaki ko tu.. hahah teeeeeeeeeet

botol said...

hahahaahahkuang ajoooo