Thursday, March 4, 2010

kAli pErtAmA....

Setelah sekian lama training..Akhir nye mase yg di nanti2 kan telah tiba..Tanggal 3 hari bulan mac 2010 bermula lah penantian yg di nanti2 kan selame ini..Perlawanan pertama ragbi bagi Kolej Kelima di mula kan hari ini..Sblom ini ader yg x senang tdo,ader yg gelisah,ader yg tkt utk menunggu perlawanan pertama ini..Tpi bagi aku,bler masuk padang je,aku dah x rase pape dah.. Hati aku rase kosong jer..Ntah lah kenape aku jadi demikian..Tapi bler wisel di tiup kan, baru lah aku dpt rse debaran spertimane kwn2 aku rase selame ini..Tugas aku sbg prop agak besar semase scramp[btl ke eja?] Lawan kami agak besar bdan2 nye,tpi itu x mematah kan smgt Dragon Fifth..Bak kater Kintan kot,dont judge people by its body...Perlawanan tersebut agak stabil sblom Dragon Fifth membuat touch yg pertama..Siapa yg x gembira kan, 3/4 dri pemain Drgagon Fifth, sume nyer baru tau cmne nak main ragbi..Tpi kami x leka,kami focus stiap saat...Kedengaran sorakan tanpa henti oleh penonton2..Aku agak terharu kerana mereka tetap menyokong kami..Time kasih kepada anda sumer..Tepukan gemuruh pd penyokong2 Dragon Fifth..Aku agak x puas hati bler kami xpnh mng line out..Mungkin pemain2 sdah agak penat..Akhir nye penantian selama 3 tahun berakhir..Kolej Kelima merakamkan kemenangan dlm tempoh 3 tahun..K5 22-0 KPz..Tpi lwan kami itu x boley jadi kayu pengukur bgi perlawanan sterus nyer..Lwan kami nnt agak jauh beza dri KPZ...Selepas perlawanan,kami di beri flow perlawanan oleh kintan..

.Akhir kata,ingin mengucap kan ribuan terime kasih kan teammate Che nah,Toto,pido,kimo,atat,bigo,mulor,karun,pujol,ubi,komeng,baris,dusun,nates,tongga,kadek,kuda, pajaa,...itu je kot.klo tertinggal,mohon ampun,,

Tidak lupa juga kepada penyokong2 yg sanggup dtg menyokong..Thaleq,midot,bell,ella, mimie, oshin,liyion,anis,yna,bulan,bana.kupan dll...[klo tulis sume mmg byk..satu kolej kot turun]

Dan akhir skali kpda pengurus kobes dan Kintan.....

2 comments:

thaleqfatihah said...

air bandung besh:) congrates korg:)

liyana said...

ececeyhh. sweet nye korang. hehehh.

p/s : name pnut tertinggal.