Saturday, February 20, 2010

Cuti Sem



Seperti yg korang tau[klo tau lah],cuti aku amat bosan..
Xtau pun nak wat pe klo kat umah..
asek2 mkn tdo on9 kuar..itu je lah..
Muak aku rase wat keje same stiap maser..
Tapi cuti sem kali ini lain pulak jadi nyer..
Sampai dah xde maser nak hang out ngn kwn2 aku[sory]
Aku harap korang paham..
Dah nih tggjwb aku..
KOMITMEN..
Post nih bkn nak mintak maaf kat kwn2 aku nih..
Aku nak cter ape yg aku wat maser cuti nih..
Nak kater stdy,haram..buku pun aku dah lamer x nmpk..
Lagi lah nak bace..ape nak jadi ntah..
Awal cuti sem,aku g pangkor..
KOrang dah tau kan..
Percutian yg lain dari yg lain for Kelab KEmbara..
Pengarah ape aku nih kan..
Sory pada yg pg Pangkor yg rase bosan 2..
Aku akan cube ubah aktiviti akan dtg nnt..
Lps balik dri pangkor,sok nyer aku balik umah..
NAk hang out ngn kwn2 kan..
Bagi aku,x ckup ar maser b'jmpe 2..
Tpi nasib aku amat baik..alhmdlh..
Aku ssbnr nye ckit lagi nak accident..
klo x,kaki aku nih ley jalan ke x lagi..
Alhamdulillah xde pape..
Sok nyer aku balik upm..
Walau pun member2 aku x bagi aku balik..huhu
Aku tetap ngn pendirian aku nih..
Aku balik untuk berlatih teater yg akan di tayang kan x lame lagi..
Aku sbg audio..
Amat besar tanggungjwb aku nih..
tapi aku respect pangarah aku nih..terbaek ar dier nih..[balam]
Walau pepun...TGV TERBAIK AR...
Keep it up....
kiter boleh nye!!!!!!
CHAIYOK2...

TGV 2010

4 comments:

dodot said...

ni je yg ko update.. hahahah

botol said...

x ok ke aku update nih??haha

b e L L b a E k said...

mane update pasal kwn ko jemput kat rumah??nak cite yg tu..ahhahahhaa

botol said...

haha..ko nak yg tu ker?
hehe.teerase mmbr aku 2..