Sunday, February 28, 2010

Hujung minggu yg dah x mcm minggu

Ape yg di mksd kan dgn tajuk entri?
ntah lah..Aku main tulis je aper yg ader kat kpla aku..
Aku nak cter ckit perubahan hdp aku..
Aku dah brubah dari botol kosong ke botol kicap/air..
Ni perubahan baik ke buruk??
Bagi aku msti ar baik kan..
Pengalaman ngn input aku mkin bertmbh dri dlu..
Ni sume hasil dri aku duduk kat k5..
KOLEJ KELIMA terbaek!!!!

Nak cter ckit ujung mgu aku mgu lps..
Bgi aku lah kan,aku dah xder mase nak enjoy2 dah..
sebok sane..sebok cni,.
Ari sbtu aku bgn dgn jaya nye tanpa pertolongan sape2 pun..
puas gler tdo,wlaupun aku tdo kejap..
Aku bgn,tgk2 dah kul 12stgh,.
mak aih...aku ader latihan festik kul 11..
Aku bgn,trus bsuh muka,tanpa mandi.
lantak ar org nak ckap pe kan..yg penting pkai perfume ;p
Aku dgn bangga nye msuk kat bb2,walaupun aku rse pelik coz byk gler seliper.
aku masuk je ngn muka slmber..
aku masuk,sume pndg aku..
AKu agak hairan lah..dah pupus ke jantan2 kat dunia nih..
Aku pun kuar tanpa perasaan..
Aku intai balik bb2,btl lar sume pompuan..
Aku igt aku yg mamai tdi..
Upe2 nyer ader koko gune bb2..
Aku pun x tau arah tuju aku..
Aku pegi lah kolegiat..
terjmpe lah bellamin,pajaa dan sekutu nye..
Lepak2 sampai kul 1..
Balik mandi pastu dtg kolegiat balik.
Punye smgt festik aku kan..

Kul3 aku ader koko futsal..
dtg lah 3sstgh..coach dah sampai dah..
Terkejot gak dier ckap ader friendly ari ini..
Perghh..Aku dlm dri ckap,aku xnak main..pancit oooo..
Tpi aku main gak..
kte org mng dua2 match..
Hebat x?nseb bek ader Tongga..
Balik2 trus siap2 nak g training ragbi..
Match ragbi 3mac..nak dkat dah...
Aku turun dgn misi nak tau main ragbi..
2 lah..kecik2 xnak main ragbi,skang kan dah susah..
aaaahh..xkesah ar..aku nak main gak ragbi..aku akan cube yg terbaek..
Rmai dah yg support aku..che nah,toto,tobeng,nates,kintan,beego..
Aku main je walaupun ader kaku2 ckit..

sampai je bilik trus dpt msg suh trun festik skang..
Aku siap2 trus trun..
mlm nih ader pra pra tonton..
Cuak gak hati ini..
tapi aku tabah jer..
pra pra tonton berjalan agak lancar tpi malang x berbau..
atas kesilapan aku sndri,cacat nyer pra pra tonton tersebut.
Aku agak bersalah maser 2..bersalah gler2.. huhu
maser postmotem..mmg kene lah audio..
Aku hanya berdiam diri...
tapi Aku menerima kritikan ngn hati terbuka..
Aku nak bukti kan yg aku boleh..
Aku plak maser 2 tertdo kat konti..
dan ader maser ketika 2 pido dtg konti dgn membawa mulut makcik joyah..
popet popet..naseb bek aku mamai time 2.. ;p
Beredar lah aku dri konti pas azan subuh..
dah smyg,ape lagi,tdo balik ar..

[ahad]
Aku bgn d sbb kan prot berkeroncong senandung dah.
tapi aku abai kan jerk.
Aku suh tongga bli kan aku mcd..
hah...ni lagi satu masalah nih..laptop aku meragam mcm biaser.
xnak on plak..
Aku pun memanggil org yg pakar..SARJAN...
die bukak sane,bukak cni..
DIe suh aku antar kdai alang2 waranty ader lagi...
pastu tiba2 laptop aku ley bukak..
ikot mood jugak ek laptop ni nak bukak,mcm tuan dier punye ;p
Main PES sedas dua...PUJOL n PIDO si looser coz kalah ngn aku..haha
2stgh trun latihan..Aku trun lmbt ckit coz nak charge batery laptop..
maser latihan,biaser jer.
Tpi thnx KUPAN coz byk membantu..
tanpa beliau,siape lah teknikal..
yg penting air tembikai sdapp..lamer x minum..
time kasih krna membeli..BELL & MIDOT...

Ptg plak trun training ragbi..
Aku di ajar jadi prop ek?[btl x che nah??]
ntah lah..aku pun x tau ar..
Tpi best gak main ragbi..
Tpi hati aku x ckup kering main bende alah nih...
Tpi aku try gak..

Mlm ader training festik lagi..
sambil menunggu,Aku wat lah keje aku..
aku bgi quentionair kat sume org[THALEQ,lupa lah nak bgi ko..sory..]
Training berjalan agak lancar...
Time kasih THALEQ utk kerang..pahala anda akan bertmbh ;p
mlm 2 BALAM ajar cotton col[main hentam je eja,yg penting sebutan lbey kurang]
Best22 sgt...

Point of the story is isi lah maser anda dgn perkara2 yg berfaedah..yg plg penting mindset..
Akademik first.....TGV terbaik....RAGbi k5 BOwley...
Aku akhiri entri ini dgn pantun 2 kerat...

Sorong papan naik papan,
Trime kasih KUPAN.

Orang gila tdo atas tilam,
Trime kasih BALAM.

.......................................................Time kasih sume.....................................................

3 comments:

thaleqfatihah said...

wahhhh tharu:)) kahkahkah:))

dotdlegend said...

yang paling penting mindset.. yeay!! hahah good luck beb... ko beruntung 1st dah banyak belajar.. hehe :)

b e L L b a E k said...

ko tak wat entri trime kasih lg psl aku tuka kan layout blog ko...hahhaha