Sunday, December 12, 2010

ThE mAkiNg KJR XII


sEbelum terjadi nyer gmbo nih~~

Yes...Banyak dugaan yg aku tempuh maser KJR XII nih..Ye lar,aku sbg pengarah kan..Bkn senang nak jadi pengarah nih..Aku plak x der cri2 pengarah..Bermula dgn paperwork..Awal2 aku dah siap..Aku xnak pisang berbuah dua,tiga,empat kali maser 'kenyir' ari tuh..MAser cuti lagi paperwork aku dah siap..Tgl pengesahan dari sume pihak jer..Mcm biase,kesalahan2 maser wat paperwork..Tapi alhamdulillah paperwork aku dapat kelulusan dri sume pihak..Aku lega gler, azab pertama dah seetle..Tapi perjalanan masih belum selesai..~~

Macam2 dugaan yg berlaku..Tapi plg aku x puas hati, penarikan dri anak EN.Y.. Yes,ko lah anak EN.Y i mean it..Alasan ko plg x munasabah..Sampai skg aku x puas hati ngn ko..Alangkah baik nyer ko bace blog aku nih,tpi aku rase x mungkin kot..(maaf lah emo ckit) Kita trus kan pengembaraan kita..Macam2 yg terjadi maser persediaan dlm maser satu sem nih..

(seminggu sebelum kjr belangsung)
Persiapan yg agak penting..Banyak ragam yg berlaku..Tapi itu x membuat kan aku berputus asa..terlalu byk org yg menyapot aku especially Si Dia dan Senior2..TAnpa mereka,siapa lah aku kan..Agak bz lah mgu nih coz kene prepare utk KJr ni,dgn exam yg bertali arus, dan mcm2 lagi..
Setiap eksekutif menjalan kan tggjwb yg superb lah..Tepuk tgn utk dri masing2..

27nOv
Peserta telah tiba ke kawasan kem..Setiba nye korang,.Teringat maser aku jadi peserta.. Perasaan semangat berbaur takut ader pada korang waktu ice breaking..Ternanti2 ape aktiviti seterus nye..Biaser lah,peserta kan..Tapi bg aku peserta kali ini agak bercreadibility tersendri, kreatif..x mcm maser aku peserta dlu..Tapi btw..xperlu aku bercerita panjang..Klo korang nak pengalaman yg xkan korang dpt kat mane2,dtg lah KJR..Grenti korang xkan menyesal..




Kepada peserta KJRXII.. Korang memang terbaik lah.. Korang ader claz yg tersendri. Korang dah jdi ahli kelab Kembara nih..JOin lah ape2 aktiviti yg bakal tiba..kelab Kembara akan utama kan korang..Tahniah gak kerana dapat menghadapi KJR niih. Bkn calang2 gak ar korang nih. Btw gudluck pada ahli kelab yang baru sape yang bakal hadapi KPSM..



____________________________________________________________________
Utk staff yang tidak lekang mengajar kte orgg..
Jasamu sentiase di kenang..
Aku xtau nak ungkap kan mcm ner..
Tapi ternyata,aku banyak belajar dari korang..
KOrang memang terbaik..
TAnpa korang,ape lah KJR XII..
Terima kasih banyak2 staff instuktor KJR XII





Captut
Lehe
Bulan
Fifie
Jue
















--Terima Kasihh--

____________________________________________________________________
Last sekali..Para2 rakan instruktor

Seriusly aku enjoy ngan korang sume.
Pengalaman ini memang xkan di lupa kan..
Big clap kat dri sendri...
Kte dah wat yang terbaik..
Yg penting kepuasan dri..
Aku akan merindui moment2 dgn korang sume..
Thnx sentiase support aku dri blakang,dpn,tgh,tepi.
credit to all of u instruktor KJRXII

bangla
budis
kuno
kuda
thaleq
umul
ella
pnut
oshien
lion
mimie
anim
miot
fit

2 comments:

EZZY said...

botol...haha dah update..terharu nama ak ad haahha....

botol said...

haha
opkos ar name ko ader.hehe