Thursday, December 9, 2010

Bola...bola...bola...

Yeah...aku kali ni rase excited skali pasal piala suzuki nih..ntah lah..Rase macam nak tgk je kat Bukit Jalil nnt..Sape free weyh??15 disember nih..Aku igt last skali aku tgk bola kat stadium, maser Selangor lwn Sabah..maseer 2 yg aku igt golkeeper Sabah mcm David Seaman..Aku pun epl dah x tgk sgt dah coz Liverpool a bit looser gaak...Tapi aku yakin yg dye org akan naik balik..
You'll never walk allone..

2 comments: