Thursday, August 26, 2010

Setelah Sekian lama

Dengan ada nye uspot yg baru..
Telah di war2 kan kelajuan uspot amat laju..
Tapi bler di guna kan.
hampeh..
kejap ader,kejap xder..
kejap kene log in,kejap xyah.
kejap laju,kejap lembab..
Tapi semestinye skang mmg laju..
xtau sampai bler dpt bertahan..
Aku sbg pengguna yg setia,ttp akan menguna kan usiput nih..

Ni bukan tajuk utama yg perlu di bincang kan..
Tapi kenapa lah aku menjadi kan uspot lembab ngn bz sbg alasan x update blog..
Blog ni pun dah majok dah..
bkn sahaja blog,tpi peminat2 setia blog aku turut majok.
mAaf kwan2..
byk sgt komitmen ssem nih..
aku x ckap byk dalam post nih..
nnt kan post selepas ni coz ari ni aku pun balik..
dah lamer x blek..
excited nak buka ngn fmly tersayang..
Si dia pun blek umah..
Bgus lah..memang nak dier blek.. =)
jge dri bebaik2 tau kat umah..

p/s celcom macam haram!!!!!
p/s dah stat rindu dah
p/s tgu update aku..Tunngggguuuuuuuuuuuuuu..
p/s in relationship<3

2 comments:

thaleqfatihah said...

tunggggggggggguuuuuuuu la ni..;p

double dutch said...

wowowo...
sweet nye ekau ber2...haha