Wednesday, April 28, 2010

tAnggAl 27 ApriL 2010..

MAJLIS MOHON RESTU.

AJK TERLBAT:
MIDOT-GIMIK PERASMIAN
BELL-PROTOKOL
TONGGA-TEKNIKAL
TEMPAT:
JUST K,THE MINES WONDERLAND
TARIKH:
27 APRIL 2010
MASA:
3.00PM-8.00PM



Event ni memang x dirancang..Rehearsal pun x pnh wat..Memang brani mati kan..
Tapi aku sbg pengarah event nih,kuat smgt meneruskan event nih..Alhamdulillah event nih berjaya ngn jaya nye...trime kasih pada sape yg terlibat, tongga,bell,midot...dan special thnx kat thaleq..thnx 4 evry thing...Event nih akan ku kenang sampai akhir hayat....time kasih byk2..


Di sebalik terjadi nye event mohon restu
Seperti yg aku janji ngn si dia,nak kuar jalan kul 11..malang nyer terlanjur aku tertido sampai kul 12..pergh...x ke cuak aku..tpi naseb baik si dia pun bz ader meeting kul 11...Kul 12 lak che nah ajak mkn..Berat hati,tpi aku nih jenis penting kan mmbr,aku pun pegi mkn ngn che nah n tongga..Alang2 2,aku ajak ar dye org g mines skali..pastu aku suh tongga ajak bell ngn midot..MEreka pun ikot skali ngn hati yg gembira..

Semasa event
Perhimpunan di buat di depan jelawat..ckup sume ahli..Perarakan di buat ke kmr utk mendapat kan bas..tgu punye tgu,bas xde,..Akhir nye kte org wat keputusan nak naik teksi..tpi bler nak gerak ke teksi je,bas sampai..yeay..jimat duit aku.. dah lah pkck teksi kerek gler vavi..Akhir nye sampai lah kat mines wonderland..
tmpt event di buat..Perot pun dah berbuyni(bukan aku ok,bell midot ngn thaleq je) AKu ngn tongga dah mkn dah kat putra..Tpi aku ngn tongga x terkecuali mkn skali..lepak kat fudkot..Tiba2..

midot : xkan mohon restu kosong jer?
aku : (btl gak 2) tapi nak wat per??
midot : alar..meh aku msg ko..

-aku pun msg ngn midot..merancang sume khas utk si dia...

kte org pun bergerak ke tmpt di tuju..just k...Tpi kte org berpecah..bell,tongga ngn thaleq g just k dlu..aku ngn midot bli cake kat secret recipe..
blik 15 tempat nya..Maser karaoke yg di nanti2 kan..Menunggu saat aku karaoke.
sampai satu saat 2,lagu khas utk si dia NOR FATIHAH BINTI RAMLI..Lagu Qiara-Hanya pada mu...Ape yg terjadi....hanya kami berlima je yg tau..tpi memag serius utk dia sorang jerk.. ;p


Selepas event
Berakhir nye majlis mohon restu nih..si Dia terpkse balik ke umah dia.
Berat hati ku utk melepas kan mu.. (stok jiwang lak aku nih) hehe


Konklusi nye
thnx 2 all yg terlibat..
jasa mu amat di kenang..





ajk terlibat:

midot-ajk gimik perasmian



bell-ajk protokol



tongga-ajk teknikal




Pengarah bersama:


Botol&Thaleq

6 comments:

dot said...

hohoohoh terharu laa... gile kan? tapi aku tengah tunggu lagi bayaran dar ko ni.. hahah ape ni janji nak bayar.. hahah ape ni?? hahha

botol said...

lor...event kolej sblom nih,ader byran ker??

b e L L b a E k said...

ah tak kire..nih bukan event kolej..nak bayaran nak bayarann...mcd xtra large tiga set...stress ni..hahahah

botol said...

hahaha//
pergh..demand..
burger k6 sdah lar..haha

thaleqfatihah said...

(^__^)

botol said...

--<@