Monday, March 29, 2010

Majlis Makan Malam & Penanugerahan 09/10


[di ambang ari yg di nanti]kul 12 lar.
Aku sedang sebok menolong dak2 gimik menyelesai kan gimik event mlm ni..
Tinggal saki baki pelajar yg masih bersemangat pd maser tersebot..
Espesially deco,gimik ngn teknikal..
Mereka masih bersemangat lagi..
Tidak lupa juga pada senior ngn felo iaitu kintan,bangla,bell ngn midot..
Dye org byk membantu persiapan dinner kali ini..
Tongga paling bersemangat dgn gimik..
Aku ngn che nah hanya dpt membantu sajer..
Kintan punya idea lak amat memberangsang kan..
Idea x pusu2 dtg kat kepale dier..
Setelah aku agak tesion ngn menolong gimik,aku lepak sebentar menunggu kepulangan si dia..
Agak lame tgu si dia..Aku masih dok di kawasan gimik..That tongga territory..jgn kacau, sejak dua menjak dier agak baran..bulan penuh agak nye.. ;p

~persediaan gimik di ketuai tongga~



Mser 2 ader ar tongga,che nah,bell,midot dan sbgai nye..
Aku mengambli kesempatan ini utk lepak dgn si dia --<@ Mcm2 yang di borak kan [mood maser ni--<@ berbunga-bunga] Ramai gak yg datang memberi sokongan..time kasih sume[bangla,gori] terima kasih nyanyi kan lagu walaupun xder lagu...haha Subuh pun tiba,dewan meriah sebentar dgn siulan2 stiap orang ingin mengejot bdak2 yg tdo.

[pagi]
Dengan smgt yg ader dlm diri masing2 utk datang ke perasmian koko pg tu,aku tdo utk menyimpan tenaga..Tapi malang nyer aku terlajak bgun kul 10..perasmian pun dah hbs. Mengikut sumber2 yg di percayai,kul3 ader koko lagi..adeh..malas nyer..Aku bgn trus siap2 g dewan...nak setle kan keje yg terbengkalai smlm..wahh..kat dewan meriah gler vavi.. Jmpe si dia lagi...Memang jodoh--<@ Maser 2 aku setle sume keje...tolong dak2 band, teknikal,gimik lak mase 2 xder progress,bos tongga xdtg lagi..risau gak aku pasal gimik nih.. Memang maser 2 sume busy dgn keje dye org..che nah keje ttk dier..Aku lak di amanah kan oleh kintan utk amek walkie talkie kat pusat koko..Dengan slmber tanpa lesen,aku bwk je motor..nseb bek indra ader,klo x,xtau mane nak crik motor...Aku balik jer,pelbagai progress telah bertambah..sume nyer buat maser nih berjalan dgn smooth..

[petang]
Gimik masih lagi dlm pembikinan...Dengan pnt lelah pelbagai pihak,dan tanpa ptus asa sesetengah orang,gimik 80% nak siap..dlm maser 2 lak,perot lah wat disco..naseb baik midot ngn bell dtg bwk mkanan...thnx ;p Dengan arahan Che nah,aku menolong dier wat rangka gimik,di bantu oleh bana,kimo,che ber,budis,kuda dan ramai2 lagi..Gimik semakin popular di kalangan rakyat2 k5..sehingga kan rmai yg ingin menolong..Tahniah Tongga n che nah.. Akhir nye pd pkul8,stelah sumer org sah siap2 nak tgu dinner,kte org bru hbs last experiment for gimik..



[malam]
Dtg balik dewan kul 8stgh..sume org dah siap sedia utk majlis ni..abg2 n akak2 final year pun dah riuh dah kat luar dewan..thnx lehe,pigok,ngn kupan krana sudi datang;p yg lain pun..thnx..Akhir nye bermula lah saat2 yg di nanti kan..Diner k5....argh..gler vavi ar.. mula2 teknikal dah ader mslh..mic x berfungsi...sory persembahan...huhu...mood aku dah ilang di sebab kan mic tersebot..Pastu ader lagi prblm maser rini wat persembahan,cable mic terbelit lak..huhu...ape lah malang nasib teknikal maser posmotem...Tpi alhmdlh gimik terbaik walau pun rmai yg x pasan pasal gimik..credit 2 tongga,che nah ngn kintan..kat backstage byk gak mslh yg menimpa..terdapat misunderstanding di kalangan penduduk backstge.. btw okay lah..Alhmdlh...diner telah melabuh kan tirai..sume ajk2 nampak kepuasan dlm diri mereka..Aku??sebok crik coktail..sdap gler..N aku sempat amek beberape gmbo dgn si dia--<@ wah,,,bkn main lagi seronok..;p sampai ke pentas amek gmbo..memang hot;p Smbil mengemas dewan,sambil 2 amek gmbo ngn bell,midot ngn tongga..

~bergambar bersame juara harmoni emas~


~sweet memory with her~



[konkulisi nyer]
Dengan kesempatan ini,saya ingin mengucap kan sekalung2 penghargaan kepada ajk2 yang terlibat dalam Majlis Makan Malam & Penganugerahn 09/10..Saya juga ingin mengucap kan tahniah kepada para pemenang seperti sarjan,lehe,bell,midot,ayie,jong dan sbg nyer.. Korang memang berhak dapat penghargaan dari k5.."Jasamu Dikenang". Tidak lupa juga kepada para hadirin dan abg2 akak2 final year yg sanggup dtg walaupun diner just wat kat Dewan Harmoni..Tapi kita org sbg ajk telah wat yg terbaik utk men'grand' kan Majlis Diner nih,.. Tahniah dan terima kasih kepada yg terlibat...

~bersama dak2 rek~



p/s thnx amek gmbo ngn aku byk2..;p
p/s tebaik lah gimik...-thnx to tongga n che nah
p/s thnx pemberian coktail.. ;p
p/s bell ngn midot,nnt upload gmbo..

~rakan2 karoks~

8 comments:

thaleqfatihah said...

10000000000000...infinity%...wawwww:)
superb karangan:P oppsss jgn pasan:P
to all ajk:gud job kwn2..gudluck post mortem (^__^)i'll support uols:)
wawww si dye---@ :)haha~~~

botol said...

waw..thnx2...
haha..yeah..diner terbaik!!!
sape si dia??--<@

miedot said...

wooow... sweet laa ko ngan sidia,,, ko ngan sidia jangan lupe korang berhutang majlis mohon restu.. walaupun ko cube bodek aku, bell ngan tongga dengan menulis name ktaorg byk gile kt entri ni,, hahah tapi sorry yee.. majlis tu ttp ko kn buat,, hahaha


p/s: thanks kat AJK dinner.. komitmen korang mmg ter"excellent"..

b e L L b a E k said...

ahaks...bodek tidak menjadi..walaupon mcm2 pujian ko beri..no no no..majlis mohon restu ttp dinanti2..tongga ajk gimik..aku protokol..kak dot usher.bana cameraman..che na ttk..pido teknikal.ok tak??hehe

korang mmg terbaek..menitis air mate ku..hehe..

p/s - berbalas2 entri dgn si die ----(@@ nampak..hehe

botol said...

nnt aku berbincang ngn si dia utk wat majlis nih k..otw tempah blik mtm..haha..name korang byk ek?
hahaaha

time kasih..ahha

dot said...

tak best langsung b.mtm.. BOSANNNNNNNNN!!!hahah cube laa wat kat just K.. hahah 3 jam terus.. ade air..fries.. takyah susah2 wat makan2.. hahaha camne ahli2 panel yg lain?? hahah (padahal bell je yg ade blog)



p/s: si dia dan si angau.. hahah sweetkan bell?? haha

botol said...

bell-ikot korang ar..aku ngn si dia jemputan khas..ko yg kene wat majlis ko..kintan jadi pengarah..ahahah

blier ko titis kan air mata?

p/s bhgie kan..hahaa


midot-just k?transport mcm ner??
3 jam mane ckup ar..6 jam.haha
aku no hal jer..si dia pun x kesah..

p/s haha..dah mcm bangau jerk..

thaleqfatihah said...

(^__^)