Sunday, January 24, 2010

UPM~~

Hmm..Sory rakan2 coz dah lamer x update blog..lately mmg aku sebok gler babeng..Mgu nih mmg plg bz ar..Aku tlah di lantik oleh lehe utk jadi pangarah for Eksplorasi Kenyir.. Pergh.

mmg brat tanggungjawab aku nih..ni mcm event besar 4 klab kembara nih..Tpi aku cube wat yg t'baik..tpi sampai skg keje aku 2 x setel2..sian aku tgk org bawahan aku nih..huhu..Aku nih mcm first time gak ar wat event2 besar nih..rase mcm nak peecah kepala jerk.huhu..mgu nih lak upm sebok ngn sukan..aku masuk street soccer..wa ckap lu,menang kot first game..aku ader score.. hehe..bkn nak bangga kan..haha..next match aku x pat main coz aku masuk kursus wall climbing..Bulan suh aku masuk..masuk ar,.lgi pun mcm jdi harapan lehe ngn opel.. Ni lagi satu tanggungjwb yg besar tpi aku cube ringan kan,.kursus nih 3 hari..jumaat sampai ahad.. ok ar gak kursus nih,tpi kebanyakkan sume dah blaja dah..tpi utk dpat sijil 4 level 1 ader test, aku fail..

tpi alhmdlh aku lulus 2nd test..terharu tau..Pastu secara automatik aku jadi ahli Pasukan Mendaki UPM..pergh..x sangka aku masuk mende2 nih..


Walau betapa aku bz pun,aku tetap mencari maser utk enjoy..haha..Slepas team street soccer aku kalah,aku,che nah ngn tongga trus siap2 g karaoke...release tenshion konon..ujan lebat kot nak g mines..naseb bek pakcik teksi 2 baik..syg dier..sampai kat c2 terjumpe segerombolan manusia yg mkn kat secret recipe.[medot ngn bell,haha] dah terlanjur jmpe dye orang, ajak ar g karaoke skali..mase karaoke aku ngn tongga jdi superstar.. akhir nye terbocor lah rahsia aku.. nak tau rahsia aku x? nak ke x? hmm. rahsia nyer suara aku sdap dan lunak..haha.. jgn jelesh tau..haha..Akhir nye dgn jadual yg agak bz,tercetus nye idea kat facebook "in relationship"

3 kapel terbentok..che nah & pnut-aku ngn mimie-tongga ngn thaleq..ntah mcm ne ntah mende2 nih terjadi..mmg mengarot..lantak ar nak ckap gler ke ape,yg penting aku hepi..


p/s medot..tongga dah byar karaoke?

p/s1 aku dah dpt sijil tahap 1..tpi xtau ape gune..haha

p/s2 botol..igt ko nyer komitmen..jgn ptus asa!!!!

5 comments:

b E e L a t H i R a said...

siot kau..part aku jadi superstar taknak crite...gile gile..nampak sgt jeless..

p/s - kalau aku tak dtg support street soccer, tak menang nye..hahaha

botol said...

ko jadi superstar??bler hah?hehe
ko x ley lwn aku nyer..hehe
ceh..ungkit ek ko nih..hehe..
time kasih kerna menyokong.. ;p

dotdlegend said...

P/S: SUSAH GILE KOMEN BLOG KO.. ARGH.................

botol said...

medot-meh aku tkar yermm

aDyLLa OmaR said...

aku ader score.. hehe..bkn nak bangga kan.. --> syioot jew ayat..ahah~
h0oo..tahniah2 pengarah..mengarah la dgn baek ukie~
wh0oaa..g karok ngn kadot n bell..best x sore dorg? hee~

p/s : mmg ssh weyh nk komen..ritu nk komen da..tp xleh..ni tak taw r dpt x..kalo ade, ade la komen ney ye~~