Monday, August 22, 2011

Satu

~Picture Of Myself~

Sape nih??hehe
Ni lah Muhammad Faiz Asyraf bin Bahrudin
Pic nih mase aku kat form 4..
Memang xpandai berfesyen,.,
Skola laki kan??Dtg skola slekeh pun sape nak kisah kan??haha.
Rambut kusut2 masai,.

Beza x aku yg dulu n skg??
Hanya anda yang dapat menilai

11 comments:

NA said...

Rambut kerinting. Hehe. Eh dah habis buat biskut raya ke?

-wina1979-

botol said...

mane kerinting,ikal mayang ar...hahaha...
ader ckit sok nak wat...tempahan dah setle, tgl utk stok kat umah jer..hehe..kemas umah blom lagi...

dah ready ke nak raye? ;P

Zakiah Adun said...

owh.. baru aku faham pe yg diana post hr tu :D mcm nice je.

botol said...

haha..try lh weyh,,hehe

Asyraf Azizan said...

ko betul org asli ke?

botol said...

woi..hahahaha..jahat gler..hehehe

Asyraf Azizan said...

tye je.hehe... nmpk real siot

botol said...

haha..ko jgn curik lak gmbo nih..haha

NA said...

Belum sedia. Baju kurung belum ada. Nasib baik tempahan orang dah siap buat eh? :)

-wina1979-

Izzy said...

sape kah ini.....nmpk mcm kenal hahahaha

botol said...

@NA-belum ader ke belum siap?? yup..setle...heeh

@izzy-hahaa,,perli nampak..hahaha