Monday, August 8, 2011

Nak kAd raYa x??

Firstly aku nak berbangga ngn dri aku nih
Aku dah berjaya wat header sendri
Walaupun wat sampai 2 jam ngn hasil yang x seberapa
Tapi kebongkakan msti ade nye
Paling puas hati lah nih
Thnx kepada youtube kerana mengajar aku
Aku hanya lah insan yang baru nak belajar

Berbalik pada topik kite ye
Aku bagi korang peluang
Ramadhan ni kte kene banyak wat amal jariah
Jadi aku nak bgi hadiah kad raya kat korang
Korang nak x??
Serius aku nak bg kat korang
Cara nya sng saje
komen aku alamat ngn name penuh

Bukan aper,dlm hidup aku
AKu xpnh lah nak antar kad raya kat sesape
Jadi skang ni bru nak berjinak2
Sape yang dpt,memang rezki dye

Selamat berpuasa sekali lagi =)




32 comments:

manja said...

aku nk! haha bleh tmbah koleksi....haha

nurfatihah emelyne binti mohd amzuki
k60 kubang kerian 16150,
kota bharu, kelantan.

kalo xsampai..ak tuntut kt kolej...haha

botol said...

alrite...setle...sok sampai...
nurfatihah ke name ko??hehehe

nnt aku antar k..no hal lah

vono man said...

lawa kaki ko botol.. hahahaa... ko nk atar kat aku ke... aku bg jugak ah alamat...hahahaa

muhammad syahmi bin abdullah
no 12, taman kuala berang,
21700 kuala berang,
terengganu darul iman.

6ti aku balas ko nye ye...

botol said...

ko gelak kn kaki aku?pergghh..
alrite..sume pantai timur nih,,,

Amin said...

kalau aku nak tapi aku bagi task, ko cari alamat aku boleh? haha

Nice lah kau nak bagi kad raya :)

botol said...

aku x pegi KP lah..maaf...hahahahaha..

vono man said...

ye le... ko edit ok... cume kesan kat kaki ko 2... lawa sgt2... hehehee

botol said...

haha..yang penting aku comeyl kan..haaha.. thnx..baru blajar kan..hehe

NA said...

Eh saya baru jer ikut blog awak ni. Saya boleh ke mintak? Kalau boleh boleh tak bagitahu kat saya boleh minta. Hehe kalau boleh baru bagi alamat. Segan lak orang nampak kat komen ni.

Terima kasih.

-wina1979-

Syaz Wanie Affandi said...

saya nak!!!

nor syazwani affandi
66, lrg cempaka 1, kg.baru, blok b, ampangan, 70400 seremban negeri sembilan..

heheheeh..

botol said...

NA-boley je lah...open kat sume,kenal x kenal blakang kira,yang penting bg alamat ngn nama..hehe


Syaz Wanie Affandi-laju jer ek..alrite..tgu kat dpn peti surat... ;p

NA said...

Azwina Binti Sulaiman
560A Jalan Kenanga 1/3
Taman Kenanga
75200 Tengkera Melaka

Terima kasih

-wina1979-

botol said...

Alrite..same2...nanti kan di peti2 surat yang berdekatan =)

manja said...

yela...name lam i/c nurfatihah emelyne...name glamer....emelyne amzuki....HAHA

botol said...

name kolej jijah ok..haha..simple.. ;p

manja said...

kt kolej je bleh panggil jijah....haha

abghani said...

salam ramadan..lama tk dapat kad raya

dodot said...

aku nak!!!!!!

a'aina camilla said...

nk jugak..hehe

No. 3, Jln Kemuning,
Kg dato' Abdul Rahman Yassin,
86000 Kluang,
Johor

botol said...

jijah-ok..lekat gak ek name tuh..haha ;p

abghani-salam ramadhan gak..sila tinggal kan name dan alamat klo nak =)

midot-ye memang ko nak,aku nak antar kat maner??haha

kak ecah-Alrite..nantikan..hehe

abghani said...

no 16 jln semerbak 4
tmn bukit dahlia
81700 johor

botol said...

abghani-name penuh??

Amin said...

haha...malas nak taip alamat..ko google boleh? haha

botol said...

bell-haha..memang ko dpt kad raye on9 je lah dri aku..hahaha

dodot said...

antar kat sini........

no 129 kg kuala sentul..
26500 maran pahang...

aku nak kad special sikit.. hahaha taknak yg 20 sen.

botol said...

haha...ceh...
sama rata ar...setle

Anonymous said...

DAMIA SUNI MD SUHAIMI
59 KG GONG NERING,
22000 JERTEH TERENGGANU

de Picasso said...

muhammad amiruddin bin ibrahim,
4751 Santa Monica Blvd. Los Angeles, CA 90029

botol said...

kuda-pale ko..hahahha

miramalek said...

aku tak kira~~ even lambat aku nak gak!!!
noramira bte abd malek
bt 22 1/2 kg ramuan china besar,
78300 masjid tanah,
melaka

manja said...

haha...tau xpe....asal la melekat name tu....ak pon xtau....jijah plak tu....:P tp okay la...not bad name jijah...hihi

thaleqfatihah said...

botol saya nak jugak bley?