Saturday, January 1, 2011

1st Entry.


Hmm..Nak cakap ape ek...Kita mula kan dgn Bismillahirrahmanirrahim..Sy akan agak sopan dlm entry kali ini(aku=sy) Hari yg agak bosan lar gak mcm sambutan tahun baru sebelum nih..Sy memang xsuke kuar waktu2 cmni coz akan menyusut kan lagi keadaan yg dah memang kusut..
Walaupun hanya dok di rumah,sy ley tgk bunga api,dri setiap pelusuk dunia...Sy sampai tgk 6 kawasan yg ader bunga api..Tapi malang nye x sempat nak rakam koz berlari2 kuar dri umah..
Waahhh..haziq dah x tkt bunga api dah..Klo tahun lps,die tkt gler..Sampai nyorok mane2 ntah.
Alhamdulillah dye dah brani dah..Sy dgn selamber nyer masuk ke rumah.. Agak sunyi ar coz abg ngn kak2 sy kuar..Sy yg bujang nih je dok umah..Kesah ape sy,lagi best dok umah..Xyah sesak2..

Sy masuk sambung tgk The Vampiries Diaries..Dah nak hbs dah pun..Kejap jerk..Agak awal tdo,kul 3..Koz nak biase kan tdo awal,t nak blek kolej dah..Bangun2 dah kul 11..Yes subuh dah tertinggal..huhu..Trok sy nih..huhu..Bangun2 trus sarapan[dah biase xgosok gg,gosok gg pas sarapan,baru feel] fuhh ader kfc,makaroni smlm..Menarik..Aku melantak ar mcm vampiries ngah isap darah..eeee.arrrggghhhh.Bosan lah cter pasal hari nih..........
Tukar topik...
Azam?hmm..Bosan ar pasal azam..Asal tahun baru je azam,asal azam je new year..
Sy rase nak ubah diri nih ar utk tahun nih..Dari segi rupa ngn segi personality..Nak kurus ngn xnak dah kutuk2 orang dah..Sy cube yang terbaik dah..Xnak hampa kan mak abah lagi.. Huhu..
Nak cube yg terbaik,,,Nak study leklok,,xnak ponteng claz dah..Plish sape2 yang dekat, bagi nasihat..Tukun..tolong sy..huhu..Pas nih dah jarang on9 fb kot..just bukak blog jer,,Sape2 yg nak kontek,kontek kat blog,skype ker..ok,,,

..SELAMAT TAHUN BARU SUME..
..2010 tinggal kenangan..

14 comments:

vono man said...

sbg kwn aku akn suport ko bro... gua cye sme lu de... do da best de... caye pad dri de...

botol said...

thnx bro..terharu aku..

vono man said...

aku pernah aku dlmm situasi ko le... awek aku pun sme... support each other ah bro... ko kne yakin pd dri ko.. kalu ko yakin ko mampu... ko try... kalu ko x leh... ko bantu dr luar je... phm2 je le... hahhaa.. kite sme2 bantu bro...

botol said...

yup.thnx sgt2..bantu dari luar??
xphm,,hehehe..ko memang terbaeekk

Hirzi@Ezi said...

jgn lupa ak ada lagi..haha ak surport ko jugak...tapi klu ko x kutuk2 xbest la hahaha..

botol said...

kuno-haha..thnx gak..kang ko emo? hahahahahaha..opss..aku dah x kutuk..
hehe

vono man said...

kite bantu ape y kite mampu... cm suatu event 2... ko just bg pendapat je... ko bkn buat keje.. 2 maksud aku le... aku biase je bro.. belajar dr y mkn garam dlu dr aku.. hahaha

vono man said...

kite bantu ape y kite mampu... cm suatu event 2... ko just bg pendapat je... ko bkn buat keje.. 2 maksud aku le... aku biase je bro.. belajar dr y mkn garam dlu dr aku.. hahaha

botol said...

ooo
ntah lah..aku mungkin xakan jdi ajk ape2 kot..Aku xkan take part..nak concentrate ngn stdy jer..huhu
yueahh
terbaeek

vono man said...

it depend atas ko le... ko kne tentukan sendiri hala tuju ko ye... bg aku.. kalu belajar je keje.. x de life le... tp ko jgn ikut aku kalu x leh bro.. aku just bg pendapat je..

tough lady :) said...

botol botol botol

alhamdulillah takde kutuk2 da. terpakse aku simpan balik gossip2 ni. hahahhahaha.
taknak karoke dah ade masuk dlm azam tak? hehehe

Hirzi@Ezi said...

ak x emo...laa...ak memng mcm tuh...

botol said...

dusun-thns dude..aku akan dgr kater2 ko k...

bell-gosip bkn kutuk kan??hehe..
karaoke orang blanje ok kot..haha

kuno-yeahhh..terbeakkk ar ko

topex said...

abg.. nk signnnnnnnnnnnnn.... hahaha