Friday, April 23, 2010

ApE itU ExAm??

Setelah sekian lame x mengupdate blog..Kine aku kembali semula ke dunia kembali..
Dah basi kot botol kicap aku nih..
Bukan kehendak aku sampai xda mase nak update blog..
Mase x menentu kan..
Dengan minggu exam nye lagi..
Dengan problem yg makin lame makin bertimbun2..
Aku hanya lah insan biase yg x boleh tahan kentut nye..
Maaf lah kwn2 aku yg slame ni yg sudi bau kentut aku..
Aku bkn sengaje,dah mak aku kata,kentut jgn di tahan2..bhye..boleh memudarat kan.
Mgu exam memang meriah dan yang untung nye kedai fotostate.
sok exam,mlm 2 baru nak fotostate nota,tuto..
Aku x terkecuali..Siapa lah aku,,aku bukan pelajar cemerlang..
Tapi aku x putus asa..Surau menjadi tempat berhempas pulas aku..
tdo aku hanya utk beberape jam sahaja.
Pengorabanan yg perlu di buat mase mgu exam.
Aku stdy,tpi kadang2 aku nyesal gak x stdy awal2..
Senang pun ader...Dlu awal2 sem kater sbjk nih ssh..
tpi last2 minit belajar rase sng lak..tpi name pun last2 minit,memang x ckup..
Exam pertama aku bi..tiada masalahh.
exam kedua HE...time kasih org sblh..
Exam ketiga advance clcls...aku pun x tau aku tulis aper..
exam keempat akaun..time kasih hermira..klo x,msti aku dpt kosong nyer
last exam prob...sory Dr.is...kertas terlalu kosong..
tpi x pe lah,,,kita dah usaha..tawakal..
Bdak2 course aku yg plg awal hbs final..
Tapi satu kejadian telah menimpa ku..
hp kesygan telah meninggal..
Selamat tinggal.......,


p/s 1 gd luck pada sape2 yg x hbs final lagi

p/s 2 kat dak2 final year,gd luck gak final year projek korang..

p/s 3 sory midot ngn bell..kte org x sengaje pun..

p/s 4 w660i...slamat tinggal...tpi aku redha ko pergi slepas smyg jumaat..islam gak hp aku nih.

p/s 5 tongga...ko x salah pun...jgn risau..xyah bayar..

p/s 6 saya sedang bahgia bersame dia--<@ es wai ji dia..ra ya nun dal wau dia..

4 comments:

beLL said...

korang tak sengaje ape ni???ade buat dose r tuh ngn ktorang..hohohoho..

sume nye slh faham..korang pon blh tahan lurus dan jendul..hahahaha..nnt kt story la..hohoho..yg penting ko manje balek umah awal2..haha

hp ko asal??tuh r daulat tak reply msg kadot..hahahah

botol said...

haha,,byk dosa aku ngn korang..byk kutuk korang..
story ar..sok aku blek weyhh.jom ar lepak2..
aku manje mnde...mmbr aku amek kot..bkn mak aku amek..mak aku x harap pun aku blek awal.
hahaha
hp aku??tongga x story ker??

beLL said...

ooooooooo...byk ngutuk eh?tisk tisk..ko igt ktorang nak maafkan camtuh je..hahaha..

td da pegi swimming..adekah esok kena g swimming lg??hoho..kurus nnt hari2 swimming..hahaha...
mak ko mmg tak harap pon..abehkan beras je..hoho
tongga tak ckp pon psl hp ko..die cuak kot..hahaha

dodot said...

aku pun nak mintak maaf ngan ko diatas carutan yang aku lepaskan kat korang.. hahaha semua terjadi atas salah faham.. hahaha... cepat balik ade keje menanti ko...