Wednesday, February 10, 2010

Malam Kasih Kita

untuk ape nih?
ini malam mcm diner utk dak2 KPSM.
aku tergolong ke ngn dak2 KPSM?
x pun..
Mlm 2 aku just jadi penyanyi jemputan,teknikal..
walau pun event ni xder kene mngene pun ngn aku,
tapi ntah lah..
sronok gler mlm nih.
walau pun kadang2 aku rase mcm malu,
ye lar,aku bkn dak KP,
pastu aku menyemak mlm 2.
time kasih byk2.
dak2 KP sume baik2 belaka.
mcm aku sebahagian drpd dye org..

Aku jadi penyanyi jemputan..
lagu Bulan 8 Di Sandakan,
di ubah ke Bulan 12 di KPSM.
thnx ar pemain gitar aku yg x bpe hbt(haha),CHe NAh.
ntah lah mcm ner suare aku.
standard kene kutuk ar.(hua3)

Pastu aku jadi fotografer..
pergh..
mmg susah ar..
kne hati kering..
tapi Kimo ar byk ajar aku..
thnx ar..
xlupa juga kpda yg empunya kamera,Bangla

Mmg puas hati ar..
thnx ar pada sume yg menerima aku..

p/s lame gler dye org posmotem(hehe)..mati kesejukan aku dlm konti nih.

p/s1 Trimaz ar kat bdak2 KPsm..

P/s2 tidak lupa juga pada urus setia sumer..

5 comments:

liyana said...

penyanyi sebenar lagu tuh nyanyi lagu tu best x??
nak compare ngan ko. heheh ;p

b E e L a t H i R a said...

hahaha..aku tak kutuk kau nyanyi pon..tak kutuk tak kutuk..patut r selalu berlatih kan beberape minggu ni..hahahhaha..

thanks mr photog, mr technical & artist of the nite =)

thaleqfatihah said...

gud job gud job...x sabau nk p pangkor...yeeehaaa:)

dodot said...

bile nak g berlatih lagi,, hhaha
aku berbangge kawan "se-karoke" aku wat performance,, ahhaha



p/s: pangkor2... aku dah mimpi2 pantai kat sane dah ni, hahah

botol said...

norliyana-penyanyi dier gerodok..cari ar..grenti ko kater aku lagi sdap..haha
bell-time kasih..korang nih baik ar puji aku..haha
wlcm....klo ader pape function,ajak je aku..aku dtg.
leleq-aku pun x sabau..
midot-haha..dah blatih kn?haha...jgn mimpi sampai demam sdah..haha